Strömkärrs Gård

 

AA250B27-F7C3-4859-B960-7666A348C55E

Kontaktinfo

Madeleine Hellman

Strömkärr 1

643 96 Julita

070 662 33 44

maddehellman@hotmail.com

 

Godkänd  för F skatt 

 

 

Om Mig.

Jag som driver stallet är utbildad Seminassistent Och Diplomerad Ridinstruktör SRL  II -09,   Verksamhetsledare inom hästrelaterade näringar -12, samt under utbildning steg 3 för inverkansdomare i hoppning. Har själv mellan födslar av 3 barn tävlat MsvA dressyr och 130 hoppning Samt deb fälttävlan.

 

Har bedrivit hästverksamhet med inackorderingstall och uppfödning i mindre skala av SWB, ASRP och Islandshäst på gården Strömkärr sedan 2010. 

Jag har Utbildat samtliga av mina hästar själv med hjälp av mina tränare och siktar målmedvetet mot de högre klasserna.Jag har erfarenheter och kunskaper i att utbilda hästar och elever upp till Svår Dressyr och 140 hoppning. Idag tar jag ej emot andras hästar för inridning eller för utbildning pga  ryggoperationer och skada som gör att jag ej kan rida.

Inriktning för min egen del är just nu avelsverksamheten med Kvalitativ dressyr och- hoppavel av främst SWB.

Jag har registrerad Kennel hos SKK och hundavel är en stor passion. Är uppväxt i en kennelfamilj med Schäferhundar men mitt hjärta brinner starkast för Corgi raserna. Vi har i vår familj både Welsh Corgi Cardigan & Welsh Corgi Pembroke. Har genomfört med kursintyg SKKs uppfödareutbildning & går nu en fördjupningskurs i Hundavel och genetik. I vårt hem och med i vårt arbete på gården har vi just nu 6 st corgis som vaktar vår gård och myser i soffan ;)

 

IMG_4760