Zmashing Chic MH 

BA6CBA3D-ACA1-4EEC-80A4-8910EB98EB6B

Korrekt, Högbent och snyggt Stoföl född 13/5-2021. Förväntas bli ca 167-170 i manke. Rör sig riktigt fint! Visar luftigt bärig galopp med god takt i trav och ren skritt. Film kommer

Mamman Lorentina är frisk och sund. Hon innehar ett dubbel diplom från unghästtest med poängrad 8-9-8-8-8-8-9-9. Rör sig med aktiva bakben och god kvalitet i samtliga gångarter. Tävlad Msv körning enbet och par. Nedärver en snygg sida och aktiva bakben tillsammans med ett gott temperament med arbetsvilja. Hon har syskon, kusiner och nära släktingar i Svår klass dressyr och 140 hoppning.

Londonbeat var en av de hingstar som belönades premie i Hannoveranerförbundet när han godkändes. Såld till Schweiz där han tävlar fälttävlan. Hans far Lauries Crusador är den enda fullblodshingst som i samma förbund utsetts till Årets Hingst.

Zafferano 3a i 7år championatet och Stallion Trophy på Flyinge sept-20. Han har redan starta Int I med godkända procent. En ung talang med super temperament, finns hingstar som BH Zack och Bernstein bakom samt flera ELIT ston och hingstar i närmsta leden.

Säljs med fördel till dig med erfarenhet av föl och unghästar som vill visa fram henne och ha henne som framtida sport och avelssto.

Tänkt pris 85’ inkl moms. Med reservation för prishöjning efter fölvisning om hon inte är tingad/såld innan :)

Försäkrad sedan foster hos agria inkl dolda fel försäkring. Kommer vara regelbundet hanterat, verkad, avmaskad, vaccinerad, ha grönt pass hos swb och vara breeders ansluten.

möjlighet för dig som köpare att ha kvar henne förmånligt på lösdrift med jämnåriga.

 

 

A5988C0D-0CDD-479B-A41C-40FA89C73FBB